Logo

RSS Print

Teaterkoncert Hey Jude tager form

Med premiere i Forum den 28.12, begynder forestillingen med hastige skridt at tage form. Pernille Rosendahl, Jimmy Jørgensen, Cecilie Stenspil og de andre skuespillere ved nu hvilke Beatles sange de skal fremføre, ligesom scenografien og manuskriptet er ved at være klar.

Teaterkoncerten, som bygger på The Beatles' enorme sangkatalog, bliver til dato den største af slag­sen i Danmark med plads til 4200 mennesker i Forum i København til hver forestilling. Hey Jude forener høj kunstnerisk kvalitet med bred appel, ved at tage fat i en udødelig succes som The Beatles og give den nyt liv sammen med de dygtigste kræfter inden for teaterkoncerter og et stærkt cast.

Der prøves stadig en masse ideer af, men nogle af komponenterne består ud udover et fedt orkester og spektakulære kostumer af bl.a. en full size byggekran, containere, et træ og en masse ... vind!

Frederik Juul, Direktør for NF Live, udtaler: "Der er ingen tvivl om at dette bliver årets helt store teaterevent, i en storslået skala som vi aldrig har oplevet tidligere. Energien er fantastisk hele vejen rundt fra sangere over kostumefolk og til det tekniske crew. Men ikke mindst hos instruktøren Nikolaj Cederholm".