Logo

RSS Print

Trailer og poster til THE SALVATION er klar

I dag kan Zentropa og Nordisk Film Biografdistribution løfte sløret for, hvad publikum har i vente med Western-dramaet THE SALVATION, der får verdenspremiere på årets filmfestival i Cannes og dansk premiere den 22. maj.

  • The Salvation plakat

    The Salvation plakat

Traileren inviterer os indenfor i et klassisk western univers, hvor to hensynsløse drab tænder ilden i hovedrolleindehaveren Mads Mikkelsen. I traileren fås også det første glimt af det stjernespækkede cast omgivet af storslået sydafrikansk natur, der danner rammen om dette western drama.

Internationalt stjernecast
THE SALVATION har Mads Mikkelsen i spidsen for et internationalt stjernecast, der også tæller bl.a. Eva Green (Casino Royale, Kingdom of Heaven, Det Gyldne Kompas) Jeffrey Dean Morgan (Greys Hvide Verden, Watchmen), Eric Cantona (Elizabeth, Looking for Eric), Mikael Persbrandt (aktuel i En du elsker), Jonathan Pryce (Tomorrow Never Dies, tre Pirates of the Carribean-film, Brazil), Michael Raymond-James (True Blood, Jack Reacher) og danske Nanna Øland Fabricius (Oh Land).

Det er en engelsksproget film, men der tales også dansk. Den blev optaget på location i Sydafrika i foråret og sommeren 2013.

Filmen distribueres herhjemme af Nordisk Film Biografdistribution, og internationalt salg varetages af TrustNordisk.

Handlingen
THE SALVATION er en hyldest til den klassiske western med inspiration fra de nordiske sagaer. Det er en episk fortælling om knuste drømme, forlist kærlighed og hævn.

1870'erne i hjertet af USA blandt nybyggere og lovløse. Den danske emigrant Jon (Mads Mikkelsen) har ventet i årevis på at få sin kone og søn til USA. Da det endelig sker, bliver de kort efter deres ankomst udsat for en forfærdelig forbrydelse. I sorg og afmagt slår Jon gerningsmanden ihjel. En hævn der slipper brutale kræfter løs. Gerningsmandens bror er den nådesløse oberst Delarue, som terroriserer byen Black Creek og ikke skyr nogen midler for at hævne sin bror. Forrådt og udstødt af lokalsamfundet må Jon forvandle sig fra en fredelig nybygger til en frygtløs kriger for at frelse byen og finde fred.