comeback-anders-w-berthelsen-og-sarah-sofie-boussnina-fotograf-martin-dam-kristensen-1200x450

Trailerpremiere på sommerens film COMEBACK

12.05.2015

Efter nedturen kommer opturen … måske!

Det ser helt eventyrligt sort ud for Thomas Vang. Alle kan se det - undtagen Thomas Vang! For trods sine mere end 40 år, ser han stadig den 25-årige virile og succesfulde yngling, når han kigger på sig selv i spejlet. Men han giver ikke op, han vil tilbage i rampelyset.

Drengerøven Thomas Vang (Anders W. Berthelsen) har smadret sin egen komikerkarriere, engang hørte han til blandt de bedste, men nu må han nøjes med at varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen (Peder Thomas Pedersen), og er nødt til at sætte alt ind, hvis han skal få karrieren på rette køl igen. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke (Sarah-Sofie Boussnina) pludselig dukker op af glemslens tåger, bliver der for alvor vendt op og ned på hans liv. Hun tvinger ham til at tage stilling til, om han skal fortsætte sin endelige deroute eller blive voksen og tage ansvar. Én ting er helt sikkert, det bliver ikke dét COMEBACK, Thomas havde planlagt …

Filmen er historien om den voksne mand, som stadig har en forestilling om, at han bliver yngre og lykkeligere af at vælge friheden og flirten frem for flexlånet og familien. Det er filmen om én af de mange mænd og kvinder, som krampagtigt holder fast i ungdommens uforpligtende livsførelse, men som ruskes tilbage til virkeligheden, da de konfronteres af livets barske og absurde realiteter.

Se traileren her:


Følg filmen på:
Facebook: https://www.facebook.com/comebackfilmen
Youtube: https://youtu.be/OWl2Zs91oAk
Twitter: #comebackfilmen

Pressekontakt:
Freddy Neumann
Neumann PR & Kommunikation
Tlf. 2046 7846
Mail