Logo

RSS Print

Ungt stortalent får hovedrolle i FASANDRÆBERNE

28-årige Danica Curcic tager springet fra de skrå brædder på Det Kongelige Teater til kæmperolle i opfølgeren til ”Kvinden i buret”.

I dag er der præcis to uger til biografpremieren på den længe ventede film nr. 1 i Afdeling Q-serien, Kvinden i buret. Men allerede på mandag går optagelserne i gang til film nr. 2, FASANDRÆBERNE. Det har tidligere været offentliggjort, at Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Søren Pilmark er med igen samt at både Pilou Asbæk og David Dencik skal spille de to magtfulde og jagtglade finansmænd Ditlev Pram og Ulrik Dybbøl Jensen.

I dag kan Zentropa løfte sløret for hvem, der skal spille filmens kvindelige hovedrolle, den hjemløse pige Kimmie, der bærer på en frygtelig hemmelighed: Efter flere måneders casting er valget faldet på 28-årige Danica Curcic, som står foran sit store gennembrud i 2014.

I løbet af det sidste års tid er Danica braget igennem på Det Kongelige Teater, først med titelrollen i Lulu som hun indkasserede en flot Reumert-nominering for i kategorien Årets Kvindelige Hovedrolle - og derefter i musikforestillingen Frankenstein - Genskabt. Hun er også aktuel i tredje sæson af Wallander og anden sæson af Broen, og til næste år kan hun opleves både i den kvindelige hovedrolle i Lev stærkt (opfølgeren til Råzone) og derefter i Hella Joof-komedien Malta - All Inclusive, hvor hun har den bærende rolle som den ene af Bodil Jørgensens to døtre. Og i efteråret kulminerer et flot år så med den hævn-besatte desperado Kimmie i FASANDRÆBERNE, hvor hun skal spille overfor bl.a. Nikolaj Lie Kaas og Pilou Asbæk.

FASANDRÆBERNE får forventet biografpremiere i oktober 2014. Den distribueres af Nordisk Film Biografdistribution, mens det internationale salg varetages af TrustNordisk.