Logo

RSS Print

Nordisk Film: 'Bag kulissen'-rundvisning

Træd inden for dørene til verdens ældste fungerende filmselskab og lær mere om Nordisk Film fra dengang til nu. 

  • Del af Dansk Filmskat tur med Under Sandet

    Del af Dansk Filmskat tur med Under Sandet

Hvor meget ved du om den danske filmhistorie?

Nordisk Film: 'Bag kulissen'-rundvisning kredser lige netop omkring dét spørgsmål. Vi garanterer for 75 minutters underholdning fyldt med fantastiske fortællinger om farverige filmproduktioner og finurlige filmtricks fortalt af vores erfarne og engagerede rundvisere.

Kom med 'bag kulissen', når Nordisk Film åbner portene til verdens ældste - stadig producerence - filmselskab, og tag med på opdagelse bag de lukkede scenedøre, i en filmby der rummer historiske og levende fortællinger om alt fra dristige jungleeventyr, royale rygeskure og morsomme mordgåder.

På Nordisk Film 'Bag kulissen'-rundvisning vil du lære om både højdepunkter og lavpunkter i Nordisk Films historie, og du vil blive klogere på, hvordan et mere end 100 år gammelt filmselskab stadigvæk kan være moderne i dag. På rundvisningen vil vi også lægge vej forbi nogle af vores gamle scener, der har huset nogle af Danmarks mest populære tv-shows og optagelser op gennem tiden.

Så giv din familie, venner, kollegaer eller skoleklasse én på opleveren, når vi tager Jer med på en eventyrlig tidsrejse i den danske filmhistore. 

Køb billetter og læs om priser og åbningstider her.